У «Київтеплоенерго» проходять обшуки

Поділитися:

У вівторок, 19 жовтня, у «Київтеплоенерго» для пошуків доказів у справі прибули співробітники Служби безпеки. Йдеться про розслідування кримінального провадження щодо ймовірного розкрадання бюджетних коштів керівником комунального.

У прокуратурі зазначили, що правоохоронці об’єднали обшуки із врученням підозр посадовцю та представнику компанії-підрядника.

Дані слідства свідчать про те, що «Київтеплоенерго» уклала договір з приватною фірмою про капітальний ремонт на вулиці Антонова на Солом’янці. У ході аудиту КМДА було з’ясовано, що вартість виконаних робіт була значно завищена. Внаслідок цього державі було нанесено збитків на більш ніж 1,5 млн гривень.

Правоохоронці стверджують, що керівник «Київтеплоенерго» вчинив службову недбалість. Що стосується колишнього директора компанії-підрядника, то його підозрюють у заволодінні коштами в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем. Крім того, йому інкримінують службове підроблення.

Згідно з інформацією, найближчим часом зловмисникам буде обрано запобіжні заходи.

Раніше ми повідомляли, що Антимонопольний комітет України порушив кримінальну справу проти КП «Київтеплоенерго». Йдеться про північне міжобласне відділення відомства, яке звинувачує підприємство в нарахуванні споживачам додаткових витрат у зв’язку з карантином.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу