У Києві не будуть обмежувати роботу метро і транспорту під час локдауну

Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що при введенні локдауну зробить все можливе, щоб транспорт в столиці не зупинявся. Це дуже важливо для людей, які працюють — мати можливість доїхати на роботу і додому.

У столиці працює дуже багато людей — киян та приїжджих, жителів міст-супутників столиці. При цьому з досвіду весняного локдауну вже можна побачити, що зупинити таке велике місто повністю неможливо.

Також столичний мер навів приклади інших європейських міст, де навіть під час жорсткого локдауну не зупиняли транспорт, а лише посилили Коронавірусние обмеження.

Раніше повідомлялося про те, що на ранок 27 листопада в Україні налічувалося понад 16 тисяч нових випадків коронавірусу. Ця цифра говорить про те, що локдаун вже не за горами, оскільки кількість нових хворих постійно зростає.

Також ми писали й про те, що Мінкульт пропонує локдаун на новорічні свята. Таку пропозицію вніс у вівторок, 24 листопада, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, написавши про це в месенджері Telegram.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу