У березні «Київавтодор» розпочне капремонт Хрещатика

Поділитися:

Влада Києва вирішила розпочати капітальний ремонт Хрещатика в середині березня. Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА) із посиланням на в.о. гендиректора УК «Київавтодор» Олександра Федоренка.

«Вже за місяць стартує перший за 18 років капітальний ремонт вул. Хрещатик. Роботи виконуватимуться цілодобово і перший етап має бути закінчено наприкінці травня. У рамках ремонту замінять асфальтове покриття проїжджої частини, покриття тротуарів (зроблять гранітне мощення), облаштують велодоріжки, відремонтують систему зливової каналізації», – сказав він.

За словами Федоренка, перекривати вулицю по всій довжині – від Європейської до Бессарабської площі – не планується. Під час виконання робіт обмежуватимуть рух в окремих кварталах. Зокрема, на дільницях вул. Б. Хмельницького – Європейська площа та вул. Б. Хмельницького – Бессарабська площа.

Нагадаємо, що на роботи, які триватимуть 12 місяців, витратить понад 790 мільйонів гривень.

У ухвалі йдеться, що на капітальний ремонт магістральної вулиці загальноміського значення знадобиться 790 126 374 гривень. Довжина вулиці в межах робіт – 1 165 метрів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу