Кличко пообіцяв не піднімати ціни на проїзд

Поділитися:

Столична влада на даний час не розглядає питання підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті. Зараз важливо без ексцесів відновити повноцінну роботу транспорту.

Про це в четвер, 14 травня, під час брифінгу заявив міський голова Києва Віталій Кличко. За його словами, місто досі не застраховане від інфекційного вибуху.

Підприємство “Київпастранс” продовжує дезінфекцію рухомого складу. Ми робить це тричі на добу. І буде робити надалі, – запевнив Кличко.

Столичний градоначальник також закликав киян заради їх безпеки користуватися громадським транспортом, щоб дістатися на роботу і з роботи.

Нагадаємо, вчора Кличко закликав уряд відновити роботу столичного метро з 25 травня.

Раніше повідомлялося, що головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко сьогодні заявив, що робота метрополітену в Києві, Харкові та Дніпрі буде запущена не одночасно. Кабінет міністрів України буде приймати рішення про відкриття метрополітену, враховуючи епідемічну ситуацію в кожному з трьох міст. Уряд готує відкриття метро відразу про три містах. Однак гарантувати, що вони все відкриються в один момент не можна, – заявив він.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу