Киянам розповіли про карантинний контроль у транспорті

Поділитися:

Згідно із заявою першого заступника голови КМДА, контроль буде обов’язковим, як у наземному транспорті, так і в метрополітені.

Чиновник зазначив, що інших варіантів, крім фізичного обмеження кількості людей в транспорті, на сьогодні немає. Інша ситуація з метрополітеном, це зробити дуже складно. Звичайно, будуть ті чи інші обмеження на вхід по станціях, особливо центральних, але перш за все це свідомість пасажирів.

«Ми задіяли муніципальну охорону спільно з Національною поліцією якраз для контролю масочного режиму в метрополітені, така ж ситуація буде і в громадському транспорті, є відповідні підрозділи Міністерства інфраструктури, які повинні забезпечити правила перевезення пасажирів з введенням обмежень», – пояснив перший заступник голови КМДА .

Слід зазначити, що головний контроль за виконанням жорстких карантинних вимог в громадському транспорті Києва покладено на поліцію і муніципальну охорону.

Нагадаємо, що в Київській області слідом за столицею введуть локдаун. Посилені обмеження будуть діяти з 21 березня по 9 квітня. У Київській обласній держадміністрації пояснили, що це пов’язано з ростом в області кількості інфікованих коронавірусів. Зокрема, 18 березня було зареєстровано рекордну 1134 хворих, 27 осіб померли.

Раніше повідомлялося, що прем’єр Денис Шмигаль чекає від міністерств напрацювання алгоритму компенсаційних виплат підприємцям, які призупинили діяльність через віднесення регіонів до «червоній зоні» епідбезпеки в зв’язку з коронавірусів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу