Помер актор Армен Джигарханян

Поділитися:

У суботу, 14 листопада, з життя пішов відомий російський і вірменський артист Армен Джигарханян. Про смерть творчого діяча повідомив його близький колега та друг Артур Согомонян, передає пресслужба Московського драматичного театру.

Відомо, що народний артист Радянського Союзу помер у віці 85 років. В останні роки свого життя актор скаржився на проблеми з серцем.

До цього, у 2018 році, з артистом уже стався випадок, коли його забирали прямо з Московського драматичного театру на швидкій допомозі. Тоді йому поставили діагноз гіпертонічної кризи.

Пізніше у Джигарханяна стався інфаркт. Деякий період часу він навіть перебував у комі.

За весь свій творчий шлях артист прославився не тільки завдяки своїй акторській грі, але і встиг побувати педагогом, а також режисером власних постановок.

Серед найбільш пам’ятних робіт актора варто згадати такі фільми, як: «Здравствуй, это я!», «Новые приключения неуловимых», «Собака на сене», «Здравствуйте, я ваша тетя».

Нагадаємо, що 31 жовтня не стало великого британського актора Шона Коннері.

За своє довге життя Шон Коннері геніально зіграв різних персонажів в більш ніж сімдесяти фільмах. За створення образу Джима Мелоуна в гангстерської драми «Недоторканні» Коннері вшанувався премією «Оскар» і «Золотий глобус».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу