Мінкульт розповів про гранти на підтримку креативних індустрій

Поділитися:

Попри складний у всіх відносинах 2020 рік, Міністерству культури і інформаційної політики вдалося досягти чималих висот. Про це повідомив глава відомства.

“Не дивлячись на всю складність цього року, попри трансформації міністерства, незважаючи на іноді рух проти течії, команді МКІП цього року вдалося досягти чимало. Безумовно, все заплановане ми змогли реалізувати, і справа не тільки в коронавірус, який скорегував плани. Але досягнення цього року надихають на те, що в найближчій перспективі вага культури, визнання економічної цінності креативних індустрій … зміниться “, – сказав чиновник.

Хоча сфера культури стала однією з найбільш постраждалих від карантинних обмежень в Мінкульті намагалися робити все для її підтримки. Так, представники відомства відстоювали витрати в державному бюджеті на культуру, намагалися створити умови для кращої діяльності галузей культури, туризму і креативних індустрій.

Нагадаємо, що в Міністерстві культури і інформаційної політики України розповіли, як будуть функціонувати закладу культури під час локдауну. Про це повідомив міністр профільного відомства.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві культури розробили новий законопроект, який сприятиме збереженню архітектурної спадщини країни, а також протистояти поширеною сьогодні хаотичній забудові міст.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу