Держкіно зайнялося системою обліку електронних квитків

Поділитися:

Згідно з даними системи «Прозорро», Державне агентство з питань кіно 15 липня уклало угоду з ТОВ «‎Маестро Тікет Систем»‎ на створення Єдиної державної системи електронного обліку квитків за 2,57 млн ​​грн. Договір передбачає, що систему розроблять і запровадять у цьому році.

Метою розробки є постійна можливість отримувати реальну інформацію про кількість продажів квитків на всі сеанси. Згідно з інформацією, закупівлю провели відповідно до переговорної процедури, без торгів, посилаючись на відсутність конкуренції з технічних причин. В обгрунтуванні замовник послався на рішення Ради щодо державної підтримки кінематографії №140 від 14 травня 2021 року.

Таким рішенням ВР надала підтримку «‎Маестро Тікет Систем»‎ у вигляді державної субсидії в обсязі 2,57 млн ​​грн для популяризації національних фільмів. Зокрема на розробку і впровадження системи «‎Єдиний електронний квиток».

Раніше ми повідомляли, що Держкіно дозволило показ російських фільмів.

Також ми писали, що Національний центр Олександра Довженка оприлюднив рейтинг 100 найкращих українських фільмів усіх часів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу