ЗСУ отримали бронемобілі «Варта» та «Новатор»

Поділитися:

ТОВ “Конструкторсько-виробниче підприємство” Українська бронетехніка” надало близько 250 спеціальних броньованих автомобілів “Варта” і “Новатор” в Національну гвардію і Збройні сили України.

Відомо, що ці автомобілі пройшли всі відомчі випробування на вищому рівні і повністю відповідають програмам Міноборони. На даний момент державні випробування по “Варті” і “Новатору” знаходяться на завершальній стадії.

“Варті” з певних 30000 км пробігу залишилося менше ніж 5000 км. Далі її перевірятимуть на підрив. Фактично, по ній, якщо все піде добре, розраховуємо завершити державні випробування вже в вересні 2020 року “, – відзначили в” Українській бронетехніці “.

Також на підприємстві відзначили, що “Новатор” теж вже наїздив понад 30000 км. Залишилося кілька тисяч. Планується закінчити держвипробування в вересні 2020 року.

“При вазі 8,8 т” Новатор “демонструє хороші показники. Він легкий, маневрений і дуже швидкий. За три роки експлуатації системних проблем по ньому не було Але, звичайно, будь-яка машина в процесі випробувань допрацьовується, щоб бути бездоганною” – стверджують фахівці.

Нагадаємо, що рахункова палата України повідомила, що станом на 27 липня 2020 року співробітники системи Міністерства внутрішніх справ з фонду боротьби з коронавірусом отримали 862 млн гривень.

При цьому із загальної суми Держприкордонслужба отримала 22 млн гривень, система МВС – 70 млн гривень, Нацгвардія України – 14 млн гривень, співробітники ДСНС – 5,3 млн гривень. Решта 751 млн гривень направлено до Національної поліцію.

Раніше повідомлялося, що У Міністерстві оборони України не змогли організувати новий етап закупівель боєприпасів для потреб вітчизняних військових і оборонної спроможності держави. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу