В українських аграріїв користуються попитом трактори із середньою потужністю

Поділитися:

Трактори від 70 до 200 кінських сил залишаються улюбленцями українських аграріїв. Про це повідомляють в асоціації Український клуб аграрного бізнесу. В цьому році вже завезено понад 15 000 одиниць техніки. Показник минулого року — трохи більше 40 000 одиниць, за які заплатили $363 млн.

Як і раніше, українські сільгосппідприємства віддають перевагу новим трактори, серед імпортованих вони займають 95% всього парку машин. Кращим сезоном для імпорту залишається початок року.

Абсолютним лідером серед постачальників тракторів передбачувано залишається Білорусь з часткою в 45% всього імпорту. За нею Китай, США, Німеччина і Франція.

Нагадаємо, в Кабінеті Міністрів України розповіли подробиці про вирішення ситуації з масовим безробіттям українців, яка стала згубно небезпечною через раніше заснованого карантину, пов’язаного з пандемією коронавирусу. Про це повідомив прем’єр-міністр держави Денис Шмигаль в своєму інтерв’ю для «РБК-Україна».

Раніше ми повідомляли, що грецькі фермери впроваджують в життя смарт-технології. Передові технології аграрії впроваджують в рамках програми Європейського союзу. Завдяки дрону фермери можуть відслідковувати процес зростання і дозрівання оливок на кожному дереві.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу