В Україні впав ринок нерухомості

Поділитися:

В Україні впав ринок нерухомості, однак експерти прогнозують, що це явище триватиме не довго. Про це повідомляє “glavcom.ua”.

Відзначимо, що впровадження обмежень карантину відзначилося на більшості сфер, як звичайних українців, так і підприємців.

На даний момент спостерігається спад діяльності ринку нерухомості: будівництво багатьох проектів призупинено на невизначений термін, а люди, що були задіяні в процесі, втратили роботу.

Також під час карантину впала платоспроможність жителів, за рахунок чого ринок з продажу нерухомості також зазнав кризи. Тепер багато об’єктів можна взяти або купити в оренду на більш вигідних умовах, а ті ж умови угоди є більш м’якими щодо покупців.

У той же час, ряд експертів пророкує, що така ситуація всередині країни буде спостерігатися не довго і вже зі скасуванням карантину цінники на нерухомість знову злетять.

Як повідомлялося раніше, Рада Європейського союзу в середу, 20 травня, остаточно схвалив виділення трьох мільярдів євро допомоги десяти країнам. Україна з цієї суми отримає 1,2 мільярда євро.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу