В Україні впали ціни на ранні овочі

Поділитися:

В Україні впали ціни на ранні овочі: вартість моркви знизилася майже на 25%, а картопля подешевшала в ціні на 25,7%. Про це свідчать дані “east-fruit”.

Відзначимо, що на цьому тижні в Україні спостерігається значне здешевлення цін на ранні овочі і якщо тиждень тому ціна на продукт все ще здавался надвеликою, то наразі чимала категорія овочів стала більш, ніж доступна для українців з середньостатистичним заробітком.

В середньому, вартість овочів впала приблизно на чверть. Наприклад, зараз вартість моркви оцінюється в 15 грн/кг. Однак в той же час ряд товарів минулого врожаю збільшився у вартості. Середня ціна варіюється в межах 0,15-0,21 долара/кг.

Детальніше зі змінами вартості можна ознайомитися нижче:

Як повідомлялося раніше, державне регулювання цін на продукти харчування показує позитивні результати. Ціни змінилися незначно і різнопланово.

В цілому за період квітень-травень ціна на продукти, по відношенню до яких запроваджено державне регулювання, що не зросла більш ніж на 3 відсотки за тиждень. Більш того, вартість деяких продуктів навіть знижувалася.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу