УЗ анонсувала оновлення понад 50 тисяч вагонів

Поділитися:

В Україні планують оновити понад 50 тисяч вантажних та пасажирських вагонів до 2028 року. Про це повідомили в уряді, інформує телеканал «Перший Діловий».

Кажуть: для реалізації проєкту потрібно чимало коштів. А тому – нині розробляють фінансові програми, які дозволять бізнесу також долучитися до планів оновлення перевізника. Оновлення парку вагонів – сподіваються в уряді – підвищить якість послуг залізничного перевезення.

Як відомо, у березні цього року Кабмін затвердив фінансовий план «Укрзалізниця» на рік. Відповідно до нього, компанія планує придбати близько 80 пасажирських вагонів. А також, оновити близько 23 з половиною тисяч вантажних вагонів, 451 пасажирський вагон та 2 швидкісні електропоїзди.

Раніше ми писали, що системна криза «Укрзалізниці» завдає бізнесу великих збитків, а економіка України недоотримує до 3% ВВП. Про це заявляють українські підприємці.

Також ми повідомляли, що 12 листопада філія «Центр сервісного забезпечення» Укрзалізниці уклала договір з ТОВ «Консалтингова компанія «Острів» на проведення оцінки майна перевізника.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу