“Укрпошта” розпродає свою нерухомість

Поділитися:

“Укрпошта” зайнялася розпродати свого майна. На сьогоднішній день компанія вже виставила на продаж перші 30 об’єктів, а це 177 одиниць.

Всі вони вже давно не використовуються в господарській діяльності підприємства. Як повідомила в четвер, 14 травня, прес-служба “Укрпошти”, стартова ціна перших об’єктів відповідно до незалежної оцінки становить 82,6 мільйонів гривень.

Після цього керівництво підприємства має намір виставити на продаж ще 62 об’єкти, загальною вартістю в 189 мільйонів гривень.

Всі об’єкти вже виставлені в електронній торговій системі “ProZorro.Продажі”, проте дата початку аукціону ще не відома. Вона буде повідомлятися по кожному лоту окремо.

Початкова вартість всіх об’єктів не перевищує 10 мільйонів гривень, а пропозиції будуть прийматися протягом 14 днів, – пояснили в прес-службі.

Там також нагадали, що “Укрпошти” має понад 12 тисяч об’єктів нерухомості, з них у власності близько п’яти тисяч.

На продаж також виставлені дві туристичні бази в “Конча-Заспі”, турбази на березі Азовського моря – в селі Ялта в Донецькій області і в Бердянську, передмісті Дніпра і в Чернігівській області, а також виробничі приміщення у Львові біля залізничного вокзалу, приміщення в Боярка , – відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що на сьогоднішній день «Укрпошта» пропонує три тисячі вакансій українцям.

Таким чином команда працює над розширенням сервісів компанії і готова залучати людей до роботи.

Зараз «Укрпошта» активно шукає операторів, листонош, начальників відділень, територіальних менеджерів, водіїв, кур’єрів, сортувальників, айтішників, аналітиків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу