«Укрпошта» купує пістолети для своїх листонош

Поділитися:

Для проекту пересувних відділень керівництво “Укрпошти” вирішило придбати 400 пістолетів, які будуть видані водіям-супровідникам. Про це повідомила прес-служба компанії.

Відомо, що закупівля зброї проведена для 6 областей, де планується понад 500 маршрутів пересувних відділень. У керівництві компанії заявляють, що користуватися пістолетами будуть водії виключно для захисту матеріальних та грошових коштів.

Слід зазначити, що перед видачею зброї, всі співробітники будуть проходити медичне обстеження з обов’язковим відвідуванням психіатра, а також повинні отримати допуск у дільничного. Крім цього, водії-супровідники пройдуть курс навчання з поводження зі зброєю і складуть кваліфікаційний іспит.

Прес-служба “Укрпошти” заявила, що тендер на придбання пістолетів провели через систему електронних закупівель Prozorro. За допомогою цієї ж системи планується ще закупівля 500 бронежилетів для співробітників.

Раніше повідомлялося, що “Укрпошта” відновлює міжнародну доставку пасажирськими рейсами. Компанії Lufthansa і KLM вже перевозять пошту.

«Завдяки поступовому відновленню регулярного авіасполучення Укрпошта почала доставку відправлень прямими пасажирськими рейсами авіакомпаній. Першими на цьому тижні стали – Lufthansa і KLM »- заявили в” Укрпошті “.

Нагадаємо, що за результатами 2019 року товариство з обмеженою відповідальністю «Укрпошта» виплатила 202,7 млн ​​гривень до державного бюджету. Це стало найбільшою сумою відрахувань в казну за весь час існування компанії.

Прес-служба «Укрпошти» заявляє: “Відрахування склали 50% від чистого прибутку акціонерного товариства минулого року”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу