«Укроборонпром» зайнявся орендою і металобрухтом

Поділитися:

За перші 8 місяців 2020 року компанії державного концерну “Укроборонпром” провів 480 аукціонів і виторгував за оренду і продаж майна 21,6 мільйона гривень.

В “Укроборонпрому” заявили, щоз  їх всіх аукціонів, лише 4 були з оренди, проте на інших торгах продавалися металобрухт і списані автомобілі. Майже всі торги були проведені відносно недавно, так як тільки місяць тому були прийняті узаконені документи, що дозволяють держкомпаніям виходити на прозору оренду майна.

Відзначимо, що за підсумками перших восьми місяців поточного року державний концерн «Укроборонпром» заробив трохи більше 21 мільйона гривень, організувавши близько 480 аукціонів. Вказується, що велика частина тендерів була пов’язана з продажем авто, металобрухту та іншої списаного майна. Також повідомляється, що з 480 аукціонів чотири тендери були організовані з оренди.

Нагадаємо, що для майбутнього економіки України реформа «Укроборонпрому» – фундаментальна. Таке повідомлення в соціальних мережах написали посли країн Великої сімки після того, як з’явилася інформація про зміну керівництва компанії. За словами послів, Україна взялася за реформування підприємства, відповідно до принципів ОЕСР. Успіх «Укроборонпрому» повинен полягати в керівництві, яке дотримується принципів прозорості та доброго врядування.

Також ми писали, що незабаром державну компанію «Укроборонпром» чекають великі зміни: зміниться, як керівництво підприємства, так і сама назва концерну

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу