«Укрнафта» знизила видобуток нафти і газу

Поділитися:

У січні-квітні ПАТ “Укрнафта” знизила видобуток нафти і конденсату та газу порівняно з цим періодом 2020 року.

Як випливає з прес-релізу компанії, на 23,8 тисячі тонн було знижено обсяг видобутку нафти і конденсату (4,7%), та на 43 млн кубометрів газу (10,8%).

Зазначається, що у квітні середньодобовий обсяг видобутку нафти і конденсату становив 4,13 тисяч тонн. Тоді як рік тому у квітні було видобуто 4,23 тисячі тонн. На 2,4% менше. Газу видобули 2,99 млн кубометрів, у квітні минулого року – 3,33 млн кубометрів. На 10,2% менше.

В “Укрнафті” наголошують, що основну увагу приділяють операційній ефективності під час роботи на наявному фонді свердловин. Йдеться про перехід на нові продуктивні горизонти, оптимізацію капітальних та поточних ремонтів перспективних свердловин, заміну суттєво зношеного обладнання.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві економіки оголосили про те, якою має бути середня вартість  палива, в якій АЗС можуть встановлювати торговельну націнку.

Такорж ми писали, що майже на 6% збільшився світовий попит на скраплений газ в березні. Це найбільше значення за останній рік. Примітно, що показник набирав обертів ще до початку пандемії коронавірусу, адже країни масово відмовляються від вугільної енергетики з екологічних міркувань в рамках боротьби з кліматичними змінами.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу