Україна отримає гумдопомогу від ЄС насосами і наметами

Поділитися:

Завдяки механізму Європейського союзу з цивільного захисту, Україна продовжує отримувати необхідну допомогу від ЄС для боротьби з наслідками руйнівної повені на заході країни. 29 липня планується доставка технічних засобів для ліквідації наслідків і гуманітарна допомога постраждалому населенню.

«Сьогодні літак, який був наданий урядом Італії, доставить в Україну насосне обладнання, засоби індивідуального захисту, бензинові пили, генератори та намети для постраждалого населення. Протягом вихідних днів Швеція оголосила про намір направити в Україну протипаводкові бар’єри, шланги для відкачування води і технічних експертів », – сказав речник Єврокомісії з питань бюджету, людських ресурсів, гуманітарної допомоги та кризового менеджменту Балаш УЙВАРІ.

Нагадаємо, що на дорозі між Яремче та Микуличин на Прикарпатті стався зсув. Через рясні зливи затопило курорт «Буковель» в Івано-Франківській області.

Як повідомляють очевидці, дорога на Буковель в двох місцях зруйнована і заблокована: на дорозі між Яремче та Микуличин стався зсув, а в Татарові річка підмила дорогу. У самому Микуличині теж розлився потік.

Раніше повідомлялося, що Територію Одеса-Рені між автомобільними естакадами Маяки і Паланка закриють через загрозу повені. За відомостями прес-центру Головного управління Національної поліції в Одеській області, ділянку буде перекритий з 8 ранку 26 червня 2020 року. Відкриють його якось по-особливому наказом обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу