«Укравтодор» отримає 190 млн євро на ремонт автобану «Київ-Одеса»

Поділитися:

«Укравтодор» отримає гроші на ремонт траси Київ-Одеса. Транш для державного агентства на 190 мільйонів євро схвалив Європейський банк реконструкції та розвитку, інформує телеканал «Перший Діловий».

Кошти витратять на ремонт і покращення технічного стану ділянок автошляху M-05 Київ — Одеса. За подальші транші обіцяють відремонтувати дороги у Кіровоградській, Миколаївський та Одеській областях.

В «Укравтодорі» запевняють, що нові кошти виділили з урахуванням вже виконаних компанією вимог для підвищення ефективності управління. Так, незалежні експерти розробили комплексний план дій із запобігання корупції, який затвердила керівна група. Загалом, Європейський банк вже інвестував майже 16 мільярдів євро в 506 українських проєктів. Зокрема, на допомогу зі стабілізацією економіки, покращення енергоефективності та енергетичної безпеки в країні.

Нагадаємо, що фаворити «Укравтодору» продовжують вигравати тендери на будівництво та ремонт доріг. До того ж – за завищеними цінами. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що турецька будівельна компанія «Онур» отримала від Укравтодору півтора мільярда гривень на ремонт траси до ОРДЛО.

Також ми повідомляли про розслідування у справі «Укравтодору» про розтрату двохсот мільйонів гривень під час ремонту автошляху Н-11 Дніпро-Миколаїв.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу