У США заявили, що санкції проти Коломойського – тільки перший крок

Поділитися:

Американські санкції, запроваджені персонально проти Ігоря Коломойського, зокрема заборона на в’їзд до Сполучених Штатів – лише перший крок. Про це заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні, заступник помічника держсекретаря Джордж Кент.

За його словами до Коломойського є питання і федерального бюро розслідувань, і у міністерства юстиції. Кент каже, що спершу слід дочекатися, чим завершиться вже початий у Штатах судовий процес.

Раніше заокеанські видання, посилаючись на власні розслідування, повідомили про те, що в Америці Коломойський, за кошти виведені з «Приватбанку» придбав не лише офісні хмарочоси, й сталеварні заводи.

Нагадаємо, що Служба безпеки України розслідує розтрату майна ПАТ «Центренерго» на суму майже 225 млн гривень і провела обшуки у фігурантів кримінального провадження.

22 квітня співробітники СБУ провели обшуки у фігурантів кримінального провадження. Зазначено, що в результаті слідчих дій було вилучено електронні носії інформації та документи даного суспільства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу