У РНБО розповіли, чому працюють підприємства Фірташа

Поділитися:

У Раді національної безпеки та оборони заявляють, що підприємства олігарха Дмитра Фірташа функціонуватимуть надалі, їх не закриватимуть.

Як пояснив секретар РНБО Олексій Данілов, через запроваджені санкції щодо Фірташа він не може користуватися своїми українськими активами, а також грошима цих компаній. А відтак – пропозиції про закриття підприємств є нісенітницею, адже там працюють люди, їх не можуть просто викинути на вулицю. Вони мають працювати далі, наголосив посадовець.

18 червня члени Ради з національної безпеки і оборони ухвалили рішення про введення повного фулу санкцій проти відомих українських бізнесменів Павла Фукса і Дмитра Фірташа. Повідомлялося, що проти Фірташа санкції ввели через його титановий бізнес, а також через поставки сировини для військових підприємств Росії.

Раніше повідомлялося, що, за словами колишнього нардепа Сергія Лещенка, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні РНБО не підтримали запровадження санкції проти олігархів Дмитра Фірташа та Павла Фукса.

Також ми писали, що в Раді національної безпеки відмовилися назвати імена 13 олігархів, які потраплять до списку багатіїв.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу