У МЗС розповіли, як вирішують проблеми українських бізнесменів за кордоном

Поділитися:

Не лише іноземні бізнесмени мають проблеми в Україні, а й українські — в інших країнах. Про це заявив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Міністр додав, щоразу, коли він у справах виїздить за кордон, він зіштовхується як з проблемами, з якими зіткнулися іноземні компанії в Україні, так і з проблеми українських компаній у тій чи іншій країні.

«Ми не скаржимося, ми просто обговорюємо ці проблеми. Якби тут (на форумі YES) була спеціальна сесія, присвячена проблемам, з якими стикаються українські компанії на іноземних ринках, у цій залі була б купа учасників», — спрогнозував міністр.

Раніше президент Естонії заявила, що за п’ять років не побачила наближення України до виконання Копенгагенських критеріїв членства в ЄС та закликала свої громадян не інвестувати в нашу державу.

«Україна не скаржиться на слова президентки Естонії. Ми чули багато різного від наших друзів і партнерів, ми знаємо, хто з них щирий, а хто прикидається. Це життя. По-друге, на Україну не треба тиснути, аби вона щось зробила, вона сама здатна впоратися зі своєю долею», — наголосив міністр.

Нагадаємо, Президент Естонії розповіла про перспективи України в НАТО.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу