У МОЗ розповіли, як можуть вирости зарплати медпрацівників

Поділитися:

У прес-службі Міністерством охорони здоров’я повідомили, що відомство розробило законопроект, згідно з яким мінімальна заробітна плата лікаря повинна становити 23 тис. грн, а у медсестер – 17 тис. грн.

«Немає жодного аргументу, який би змусив мене припинити боротися за підвищення заробітної плати для медиків. Я відстоюю позицію, що мінімальна зарплата лікаря повинна бути 23 тисячі гривень, середнього медичного персоналу – 17 тисяч гривень, молодшого – 12 тисяч гривень. МОЗ розробило відповідний законопроект, і ми будемо робити все, щоб його прийняли якнайшвидше », – запевнив міністр Степанов.

Нагадаємо, що 5 березня Україна кілька оновила список країн червоної і зеленої зон карантину. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Раніше повідомлялося, що Україна вже має контракт на 12 млн доз – від різних фармацевтичних компаній. Однак в Індії Максим Степанов планує домовитися про додаткові поставки вже безпосередньо з виробниками – компаніями AstraZeneca і Novavax.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу