У 2020 році в Україні рекордно впаде переробка молока

Поділитися:

Чергова криза очікує молочно-переробну галузь в 2020 році, наполягає Вадим Чагаровський, голова ради директорів Спілки молочних виробництв України.

За прогнозами експертів, переробка молочної продукції зменшиться на 120 тисяч тонн у порівнянні з 2019 роком. “Якщо нічого не зміниться, для молочної галузі настане час” Ч “, – заявляє Чагаровський.

Щорічно країна повинна переробляти 6 млн тонн молока, для того, щоб забезпечити всіх споживачів продукцією і залишатися конкурентоспроможною на світовому ринку. За словами експерта, в 2019 році Україна переробила всього 3,8 млн тонн молока за умови щорічного падіння виробництва.

Чагаровський пояснює, що скорочення видно вже по 1 кварталу 2020 року, де молочна галузь недоотримала 30 тисяч тонн молока. Тому загальний показник за рік знову зменшиться. Через зменшення кількості отриманого молока, в країні щороку ставатиме на одне молокопереробне підприємство менше.

Раніше повідомлялося, що молочна галузь в Україні показує найгірші результати за всі роки незалежності. Без державної допомоги країна взагалі може залишитися без молочної продукції.

Нагадаємо, що запаси яловичини в Сполучених Штатах Америки сильно скоротилися. У зв’язку з глобальною кризою в галузі охорони здоров’я закриті бойні і м’ясокомбінати.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу