Ціна на куб газу у вересні може досягти 7 гривень

Поділитися:

На українському ринку газу компанії активно змагаються за симпатію українського споживача, формуючи відповідний ряд цін. Про це свідчать дані дослідження проекту “ГазПравда”.

Вказується, що за підсумками спостережень найпривабливішу пропозицію на ринку зробила компанія TAS Energy, яка запропонувала споживачеві в серпні та вересні місяці купувати газ в ціну 4,39 грн за кубометр.

Водночас ця ціна трохи вища, ніж компанія пропонувала українцям в середині літа. Різниця склала 1,72 грн.

Цікаво, що “постачальник надії” НАК “Нафтогаз” України також змінив свою цінову політику щодо газу – ціна за газ склала 4,7 грн, тоді як в серпні вартість була дешевше на 3,24 грн.

У дослідженні говориться, що найвища ціна за газ може дійти до позначки в 7 грн за один кубічний метр. Зокрема, найвищі ціни пропонують такі компанії, як ДП “Монтажник” ТОВ “Торговий дім Валинор” (6 грн) і ТОВ “Статус Енерго” – ціна доходить до 7 грн.

Нагадаємо, що НАК «Нафтогаз» залишає своїх споживачів в невіданні, оскільки в керівництві компанії не можуть сказати, чи подорожчає газ для населення в жовтні.

У «Нафтогазі» кажуть, що все буде залежати від ринку. Адже, за словами голови НАК, 98% ринку приймає рішення незалежно від «Нафтогазу».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу