Стало відомо, скільки українців отримали «карантинні гроші»

Поділитися:

В Україні допомогу в розмірі 8 тисяч гривень уже отримали більше півмільйона громадян. Йдеться про допомогу, яка була виділена державою для підтримки підприємців та їх співробітників в період локдауну з 8 по 24 січня.

Президент України записав відео, в якому звернувся до людей. Зокрема, він сказав, що це безпрецедентний поки випадок, коли 3,6 млрд гривень були спрямовані на цільову допомогу. Відеозвернення було оприлюднено в Telegram-каналі Володимира Зеленського.

Раніше повідомлялося, що понад 200 тисяч ФОП подали заявки на отримання «карантинних» грошей. Такі дані були зафіксовані на 17 грудня. На старті програми виникли проблеми через великий наплив користувачів. Однак зараз додаток працює без проблем.

Також ми писали й про те, що Рада хоче збільшити мережу ЦНАП. Серед видатків державного бюджету у 2021 році передбачено, зокрема, субвенції на розвиток мережі ЦНАП у новостворених ОТГ. Фахівці Мінфіну порахували, що будівництво та оснащення нового ЦНАП обійдеться приблизно в 10 млн грн, і в проект держбюджету заклали 50 таких об’єктів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу