Стало відомо скільки ФОП подали заявок на «карантинну» допомогу

Поділитися:

270 тисяч заявок на карантинні виплати від ФОПів отримав уряд. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Так, кошти надійдуть на рахунок протягом 10 днів за умови правильно заповнення всіх даних.

Політик також повідомив, що Кабмін має намір зробити більш доступними “дешеві гроші” для бізнесу.

“270 тисяч підприємців і найманих працівників подали заявки на отримання допомоги від держави в розмірі 8000 гривень”, – написав глава Кабміну.

Слід зазначити, що це вже другий раз за пів року, коли Кабінет міністрів запускає “безпрецедентний для України пакет прямих виплат для бізнесу і людей”.

Нагадаємо, що в Україні вводять виплату грошової компенсації в разі настання смерті або інвалідизації після вакцинації від вірусу COVID-19. Рішення було прийнято на засіданні уряду, постанова №371 датована 31.03.2021 р. Також в документі вказані і відмінності – в якому разі яка сума буде виплачена.

Раніше повідомлялося, що в Кабінеті міністрів України заявили, що в цей карантин український бізнес набагато активніше користується можливістю отримати фінансову допомогу з боку держави. Про це повідомляє віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу