Стало відомо, коли почне роботу Одеський припортовий завод

Поділитися:

АТ «Одеський припортовий завод» відновить свою роботу з 1 листопада поточного року. У пресслужбі заводу повідомляють, що підприємство запрацює за давальницьким контрактом з новою компанією, котра недавно виграла конкурс.

Там нагадали, чому ОПЗ призупинив виробництво. Перед цим постачальник давальницької сировини «Агро Газ Трейдинг» сповістив ОПЗ, що через ситуацію на рику природного газу зменшить постачання «блакитного палива». Борг постачальника за виготовлену продукцію перед заводом зріс до 140 мільйонів гривень. В результаті, у «Одеського припортового заводу» виникла заборгованість перед «Одесагазом», який порадив заводу зупинити виробництво, аби уникнути аварійної зупинки.

За 5-ть тижнів простою на підприємстві візьмуться за ремонт обладнання. Завод надалі отримуватиме дохід від перевантаження аміаку, зазначають у пресслужбі.

Нагадаємо, що Одеський припортовий завод оголосив про припинення всіх робіт. Відомо, що раніше були зроблені спроби відновити роботу підприємства, проте вони виявилися безуспішними. Про це повідомило керівництво заводу.

Також ми писали, що Кабмін затвердив наглядову раду ОПЗ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу