Система Prozorro інтегрується з Держказначейством

Поділитися:

Система електронних закупівель ProZorro стане ще зручніше і прозоріше. Для цього її інтегрували з Держказначейською службою України. Таку інформацію поширили в пресслужбі державного підприємства.

Для поліпшення сервісу, а також для того, щоб можна було максимально оперативно отримувати всю необхідну інформацію про оплати по тендерах, що проводяться на майданчику ProZorro, була задумана, ретельно розроблена і впроваджена інтеграція двох систем. В результаті користувачі зможуть побачити повну інформацію по всіх договорах, укладених безпосередньо на майданчику з 1.09.2020 р.

Діяти інтегрована система буде таким чином: після проведення казначейством платежів інформація про них передається на майданчик торгів, після чого відбивається на конкретній сторінці.

Раніше повідомлялося про велике надбання Міноборони на майданчику ProZorro, Йдеться про партію вітровологозахисного одягу на суму понад 38 млн грн.

Ми також писали про покупку 8 прапорів України по 7 тис. Гривень за одну штуку. Закупівля проводилася без тендеру, а постачальником був обраний приватний підприємець.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу