Ще 4 заводи «Укрспирту» продають з аукціону

Поділитися:

Найближчим часом будуть проведені аукціони з продажу об’єктів, що належать ДП «Укрспирт». Про це в пресслужбі Фонду держмайна оголосили 27 листопада. До переліку об’єктів, які вже підготовлені до приватизації, включені заводи та підприємства в Полтавській, Тернопільській і Київській областях.

Зокрема, Вишняківський спиртзавод (лікеро-горілчане виробництво), розташований територіально на Полтавщині, буде продаватися 21 грудня. Стартова ціна на цей об’єкт становить 9,88 млн грн. Ще один спиртзавод — Тхорівський (Київська обл.) — буде продаватися на аукціоні 22 грудня. Його стартова ціна — близько 22,5 млн грн.

Два об’єкти в Тернопільській і Львівській областях — Кобиловолоцький і Великолюблінський заводи — будуть виставлені на аукціони 23 і 24 грудня. Стартова ціна на перший — близько 26 млн грн, а на другий — близько 30 млн грн.

Згідно з даними, які оприлюднили в Фонді держмайна, в листопаді було виставлено на аукціони 10 об’єктів ДП ​​«Укрспирт». Ще 20 будуть продані найближчим часом, проте на сьогодні продано 8 заводів.

Раніше повідомлялося, що Фонд Держмайна не знаходить покупця на шостий завод «Укрспирту». За даними «ProZorrо.Продажі» аукціон з продажу Лужанського спиртзаводу в Чернівецькій області не відбувся через відсутність заявок. Відомо, що стартова ціна підприємства становила 17,32 млн грн.

Минулого місяця тим часом в Кабміні помітили корупцію в «Укрспирті».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу