Фонд Держмайна не знаходить покупця на шостий завод «Укрспирту»

Поділитися:

За даними “ProZorrо.Продажі” аукціон з продажу Лужанського спиртзаводу в Чернівецькій області не відбувся через відсутність заявок. Відомо, що стартова ціна підприємства становила 17,32 млн грн.

Так, об’єкт розташований в смт Лужани Кіцманського району. Добова потужність виробництва – 3 тис. Дал. Тип продукції, що виробляється – технічні рідини (розчинники). Рік заснування – 1910 модернізації – 2019 рік. Виробництво на об’єкті тимчасово призупинено.

Слід зазначити, що Бершадський спиртовий завод ДП “Укрспирт” у Вінницькій області на аукціоні в середу придбало ТОВ “Аква Солар Інвест” за стартовою ціною – 19,81 млн грн, Згідно з даними “ProZorrо.Продажі”, заявку на участь подала лише одна компанія .

Бершадський спиртзавод розташований в місті Бершадь Вінницької області. Добова потужність виробництва спирту – 2,8 тис. Дал. Рік заснування – 1851, модернізації – 2018 рік. Виробництво на об’єкті тимчасово призупинено.

Згідно з Єдиним держреєстром юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром ТОВ “Аква Солар Інвест” є Фелікс Луцький. Компанія створена в грудні 2019 року і спеціалізується на купівлі та продажу нерухомого майна.

Нагадаємо, що Фонд державного майна України здійснив продаж Артемівського спиртового заводу. Подія сталася 20 жовтня 2020 року.

Раніше повідомлялося, що з початку приватизації спиртових заводів в Україні, держава вже вторгувала 158 мільйонів гривень. На останніх торгах з продажу Овечацького спиртового заводу, що у Вінницькій області, за право придбання підприємства змагалися 5 приватних компаній.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу