Рахунки ФОПів почали блокувати

Поділитися:

Через заборгованість за комунальними послугами держава стала блокувати ФОПам їх грошові рахунки. На цей час багато українців скаржаться на проблеми з податковою службою.

Зокрема, ФОПи кажуть, що податкова дуже часто вносить недостовірні дані щодо розміру площі житлових приміщень, що як наслідок створює додаткові податки.

При цьому навіть при наявності реальних боргів, вони стосуються фізичної особи, однак держава блокує юридичні рахунки підприємств, які пов’язані з ними.

Також українці говорять, що наразі досить складно довести податковій, що ніяких боргів немає і за все розрахувалися вчасно. Зате блокування рахунку ФОПів тягне за собою великі неприємності для розвитку бізнесу.

Нагадаємо, що в цьому році Україна повинна виплатити мало не рекордну суму відсотків за позиками – 150 мільярдів гривень і повернути майже 600 млрд грн боргів.

Пікові виплати припадають на березень і вересень. За планом виплат Мінфіну, в березні кредиторам повернули майже 71 млрд грн. У червні ця сума виросте – до 76,8 млрд грн, у вересні – майже 102 млрд грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу