Рада виділяє додаткові мільярди на ремонт доріг

Поділитися:

Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроект, який стосується реалізації соціальних заходів та інфраструктурних проектів.

У пояснювальній записці йдеться про те, що перевиконання загального фонду держбюджету за доходами в січні-серпні склало 27,7 млрд грн. За оцінкою Міністерства фінансів, за підсумками року перевиконання затверджених показників дохідної частини загального фонду держбюджету очікується в обсязі близько 40 млрд грн.

Відтак, 15 млрд грн запропоновано додатково направити на фінансування дорожнього господарства, в результаті загальне бюджетне фінансування «Укравтодору» досягне 66,38 млрд грн.

Раніше в «Укравтодорі» українцям представили нові дорожні знаки, які з’являться на українських дорогах вже від 1 листопада цього року.

Також ми писали про те, що вже з першого жовтня в Україні набуває чинності закон про здійснення габаритно-вагового контролю. Документ запровадить адміністративну відповідальність за порушення на автотранспорті, які будуть фіксуватися за допомогою фото та відео зйомки в автоматичному режимі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу