Путін заявив, що готовий далі реалізовувати проекти типу «Північний потік-2»

Поділитися:

Росія не має наміру зупинятися на газовому проекті Nord Stream 2 («Північний потік-2»), а навпаки – надалі планує втілювати у життя подібні високотехнологічні проєкти з іншими державами. Про це заявив російський лідер Володимир Путін, виступаючи на Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

Він наголосив, що Росія розраховує на логіку взаємної користі та вигоди, яка неминуче має бути вищою за різні «штучні бар’єри політичної кон’юнктури».

Перед цим російський президент оголосив про фінал будівництва першої нитки труб газопроводу Nord Stream 2.

Нагадаємо, в українській державній компанії НАК «Нафтогаз» заговорили про посилення заходів з протидії запуску російського газопроводу «Північний потік-2» в обхід України. Там наголошували, що у разі завершення будівництва, Україна опиниться в ще більшій геополітичній небезпеці, адже тоді Росія не буде залежати в транзиті газу від держави.

Також ми писали, що канцлер Німеччини Ангела Меркель санкції США проти «Північного потоку-2»– назвала сумнівними. Вона наголосила, що Берлін завжди критично ставився до екстериторіальних санкцій, незалежно від того, де вони застосовуються.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу