Продан ще один завод «Укрспирту»

Поділитися:

У прес-службі Фонду держмайна повідомили, що ще один завод “Укрспирту” був проданий на днях на аукціоні. Відомо, що в торгах брали участь 2 претенденти. Стартова ціна заводу складала 27,7 млн ​​гривень, але в підсумку ціна була підвищена до 31,7 млн ​​гривень.

“Актив розташований в місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області і складається з будівель, споруд та необхідного обладнання для виготовлення спирту. Приватизація цього об’єкта відбулася в рамках демонополізації спиртової галузі, яка почалася в 2020 році”, – йдеться в повідомленні прес-служби ФДМ.

Слід зазначити, що всього на прозору приватизацію держава виставить 41 МПД, що входять до держпідприємства “Укрспирт” і ще 37 об’єктів, об’єднаних в концерн “Укрспирт”.

Нагадаємо, що Фонд державного майна України створив новий онлайн-ресурс, на якому кожен громадянин зможе стати учасником аукціону, більш того – приватизувати об’єкт нерухомості. Такі дії стали продовженням програми малої приватизації.

Раніше повідомлялося, що в Харківській області місцеві правоохоронні органи викрили один із заводів «Укрспирту», ​​на якому знайшли нелегальної продукції на 4,5 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу