Оператор ГТС наймає норвезьких юристів за 100 млн гривень

Поділитися:

ТОВ «Оператор ГТС України» оголосив тендер на замовлення послуг юридичного консультування та юридичного представництва загальною вартістю 97,5 млн грн (з ПДВ). Так, в тендері перемогла Норвезька юридична компанія Wikborg Rein Advokatfirma AS.

Відомо, що юридичні послуги повинні бути надані в кількості, необхідній для повного і належного виконання умов договору протягом 30 місяців. Загальна кількість годин надання послуг за договором складе орієнтовно 13,8 тис. годин.

Так, виконавець повинен надавати послуги з юридичного консультування та юридичного представництва, пов’язані із захистом інтересів Оператора ГТС, в тому числі в українських та іноземних державних органах і установах, в судах або в міжнародних арбітражах, міжнародних організаціях, фінансових установах.

Слід зазначити, що в тендері брали участь дві компанії – Wikborg Rein Advokatfirma AS і Schönherr Rechtsanwälte GmbH, пропозиція останньої було дорожче на 1,5 млн грн.

Нагадаємо, що станом на зараз ТОВ «Оператор ГТС України» має лише 1,3% виплачених грошей за газ, який був відібраний облгазами в лютому поточного року на власні потреби. Такі дані оприлюднили в прес-службі компанії.

Раніше повідомлялося, що в компанії «Оператор ГТС» повідомили про те, що основні боржники – це міськгази і облгази. На цей момент загальна сума заборгованостей за виставленими до оплати рахунків становить не менше 10 млрд грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу