«Нафтогаз» підказав, як боротися зі свавіллям облгазів

Поділитися:

Компанія “Нафтогаз України” розповіла українцям, як боротися з неправильними показниками з боку облгазів. Про це пресслужба компанії написала на сторінці відомства в Facebook.

Відомо, що на цей час офіційна вартість так званого “блакитного палива” з боку компанії дорівнює тарифу 6,86 гривні за один кубометр газу.

При цьому днями українці обурилися такою інформацією і заявили, що це не правда, оскільки додатково до цієї ціни облгази, яким українці передають показники, ще й додають свої коефіцієнти, тому у деяких громадян сума в платіжках виходить набагато вищою від заявленої.

Наприклад, в Київській області середня вартість за газ для українців дорівнює 8,87 гривні в розрахунку формули 6,86 * 1,04 + 1,74.

На цей час в “Нафтогазі” визнають таку несправедливість та офіційно рекомендують українцям, у яких спостерігається підвищена вартість в платіжках, звернутися з даною проблемою до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Нагадаємо, що до Верховної Ради на розгляд депутатів незабаром внесуть законопроект, який передбачає кардинальну зміну роботи облгазів до наступного опалювального сезону.

Згідно з проектом закону, в облгази буде введена тимчасова адміністрація. Малі облгази пропонують об’єднати, щоб вони обслуговували не менше ста тисяч користувачів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу