МБРР дасть Україні черговий кредит на реконструкцію та розвиток

Поділитися:

4 мільйони євро Україна отримає від Міжнародного банку реконструкції та розвитку. Про це повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Кошти виділять на покращення управління державними ресурсами. Ідеться про запровадження інформаційної системи управління людськими ресурсами в межах всієї країни, оцінювання та покращення ефективності системи управління державними інвестиціями та покращення управління державними підприємствами.

Раніше Мінфін та МБРР підписали угоду про надання нашій державі додаткових 150 млн доларів для протидії розповсюдження COVID-19 в Україні.

Також ми писали, що загалом Україна та МБРР уклали три угоди про позики на боротьбу з коронавірусом, в межах проєктів «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», «Додаткове фінансування Проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», «Екстренне реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні», зазначають у МОЗ.

Нагадаємо, раніше Міжнародний банк реконструкції та розвитку прокредитував Україну відразу на 190 млн доларів. Майже половина цих коштів, у розмірі 90 млн доларів, мала піти на реалізацію проєкту Екстреного реагування на COVID-19, а також на масову вакцинацію українців.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу