Майно «Родовід-банку» потрапило під махінації

Поділитися:

Майно «Родовід-банку» потрапило під махінації: ФГВФО закликає правоохоронців звернути увагу на ситуацію і в терміновому порядку розслідувати справу. Про це повідомляє прес-служба фонду.

Повідомляється, що певний перелік осіб уклав протизаконну операцію із заставним майном АТ “Родовід Банк”. Тепер активи банку перебувають під прицілом зловмисників, які можуть неправильно розпорядиться, як офісом підприємства, так і його коштами

Вказується, що майно можуть просто розпродати для сплати боргів рядку кредиторів банку, одним з який є український національний регулятор – НБУ.

Махінації були розкриті в рамках проведення процедури ліквідації АТ «Родовід банк”, яка переслідує за собою мету уникнути іпотекодавцем ТОВ «Інтерфблок плюс» виконання рішення суду про звернення стягнення на предмет іпотеки, яке було прийнято в результаті несплати позичальником ТОВ «СПІІ« Відродження »боргу по кредиту.

Відзначимо, що відповідну постанову було прийнято судом від 7 жовтня 2013 року.

Тоді в центрі суперечки виявився двоповерховий офіс банку, який знаходиться в столиці України за адресою Січових Стрільців, 55В. Загальна площа активу оцінюється в 483,4 кв м.

Як повідомлялося раніше, в середу, 20 травня, Національний банк України випустить ювілейну банкноту номіналом в одну тисячу гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу