Кабмін змінив порядок приватизації держмайна

Поділитися:

Український уряд вніс зміни рядок приватизації державного майна. Зокрема, зміни уточнюють поняття «засоби масової інформації» та врегулювання питань судових витрат, пов’язаних з процесом приватизації.

У постанові говориться, що в указ Кабміну №258 в другому підпункті після слів «засобах масової інформації» доповнити словами «в Інтернеті або на радіо, або телебаченні, зовнішньої реклами.

Також в документі прописано доповнення підпункту про судові витрати, які пов’язані з приватизацією.

Нагадаємо, що Фонд державного майна України підготував проект закону, який спрямований на фіксування процедури передачі об’єктів у приватну власність, поліпшення процесу приватизації та забезпечення її інституційної спроможності.

Ми також пишемо, що Україна тимчасово, поки ситуація на світових ринках не стабілізується, відмовиться від розміщення великих об’єктів приватизації в тендерах. У той же час політика приватизації та залучення інвестицій в українську економіку залишається незмінною: нестратегічні об’єкти і надлишкова власність повинні передаватися на чесних і конкурентних аукціонах компетентним інвесторам.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу