Кабмін розширить повноваження приватних виконавців

Поділитися:

В український парламент внесли законопроект «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо розширення повноважень приватних виконавців на примусове виконання постанов про накладення штрафу за порушення митних правил». Документ був представлений в стінах ВР (Верховної Ради України – Ред.) 21 грудня під номером №4532.

У пояснювальній записці до документа йдеться про те, що така норма прописана в ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як Позичальником та Європейським Союзом. Йдеться про макрофінансову допомогу розміром у 200 млн євро.

Нагадаємо, що в додатках меморандуму розписано відразу кілька вимог в контексті забезпечення можливості ефективного відновлення законних вимог органів державної влади. Серед них, розширення повноважень приватних виконавців (ПВ) і зрівняння повноважень учасників ринку за частиною посадових зобов’язань.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України пообіцяв надати бізнесу 10 млрд гривень державних гарантій в рамках нової програми уряду «Нові гроші», яка охоплює період поточного і наступного року.

Таким чином уряд збирається відкрити нові можливості для вітчизняного бізнесу, розвивати діяльність підприємців і зберегти ті робочі місця, які вже були створені в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу