Кабмін передає «Антонов» Мінстратегпрому

Поділитися:

З промислового держконцерну “Украоборонпром” вилучають 6 держпідприємств, які виробляють авіаційну техніку, і передають їх Мінстратегпрому (Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості).

Про це в п’ятницю, 13 листопада, повідомляють джерела в Кабінеті міністрів.

Як повідомляється, саме 13 листопада питання вирішується на засіданні комітету Кабміну під керівництвом віце-прем’єр-міністра України Олега Уруського. Одночасно Уруський стоїть на чолі Мінстратегпрома.

Як заплановано на засіданні комітету уряду, Міністерству з промислового концерну “Укроборонпром” передають наступні заводи і конструкторські бюро:

«Антонов», «Харківське державне авіаційне виробниче підприємство» (ХДАВП), «Завод 410 ЦА», «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро” Прогрес “ім. Івченка»,« Харківський машинобудівний завод “ФЕД” »і« Харківське агрегатне конструкторське бюро ».

Нагадаємо, члени асоціації «Укравіапром» разом з представниками Об’єднання організацій роботодавців авіаційної промисловості й профспілки авіабудівників закликають підпорядкувати державне підприємство «Антонов» та інші підприємства галузі авіабудування Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості, забравши їх в «Укроборонпрому».

Також раніше ми написали про те, що керівник «Антонова» звільнився.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу