Експерти спрогнозували курс біткоїну

Поділитися:

Стратег однієї з найпопулярніших компаній, що спеціалізується на криптовалюті, розповів, що найближчим часом, а саме в період з 18 по 26 грудня 2021 очікується подорожчання біткоїну. Згідно з аналітичними даними, він може коштувати від 46 тисяч до 54,1 тисяч доларів за біткоїн.

За словами експерта, протягом тижня з 20 по 26 грудня ймовірні коливання курсу біткоїну в досить широкому спектрі: від 40 тисяч 100 доларів до 54 тисяч 140 американських доларів. При цьому є ймовірність подальшого зростання.

Проте зараз рано говорити про точні прогнози, оскільки наприкінці року, як правило, інвестори та трейдери збільшують прибуток, а не відкривають нові позиції. Відтак фахівці відзначають, що поточний тиждень стане волатильним, що принесе максимальний прибуток тим, хто не інвестує в середньострокове утримання біткоїну, а працює всередині кожного дня.

Слід враховувати, що інвестори звертають увагу насамперед на новини у світі, пов’язані не лише з інфляцією, коронавірусом та хвилею нового «Омікрону», а й з тим, що відбувається навколо криптовалюти. Адже саме останній тригер підтримує попит на активи, що призводить до покупок як інвестицій, а не спекуляції.

Загалом, масовий інвестор (великомасштабний) прогнозує курс біткоїну від 80 до 120 тисяч доларів. Відповідно, такі вкладники не панікуватимуть через тимчасове просідання цін на криптовалюту.

Нагадаємо, що в Україні бізнесмен Ігор Коломойський організував майнінг-ферму.

Також ми писали про те, що Служба безпеки України викрила підпільну ферму криптовалюту на Черкащині. Для майнінгу біткоїнів ділки викрадали промислові обсяги електроенергії з регіональної мережі енергопостачання.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу