Експерти назвали прибуткові сфери під час кризи

Поділитися:

Коронакриза показала, наскільки мінливим може бути життя та наскільки важливо мати фінансову подушку. Попри втрату роботи та інші чинники можна жити та бути спокійним за своє майбутнє  саме так кажуть фінансові експерти. А на додаток вони радять, куди можна вкласти гроші.

Зокрема, можна інвестувати кошти, адже банківський депозит в нашій країні нерідко обертається банкрутством банку та втратою грошей. Також варто згадати, що депозитні умови у наших банках не найкращі. Натомість інвестування як фінансовий інструмент – це доволі вигідно. Для прикладу, можна вкладати свої гроші у фондові індекси або ж дорогоцінні метали, енергоносії тощо.

Наразі багато можливостей відкриває для українських громадян світ онлайн-послуг та онлайн-торгівлі. Після жорсткого карантину, який було оголошено навесні поточного року, більшість активних людей змінили своє вподобання та отримали змогу оцінити, наскільки близький світ, якщо користуватися всіма можливостями інтернету.

Раніше повідомлялося про те, що з початку наступного року відбудеться подорожчання молока та молочних продуктів. Це пов’язано

Також ми писали про те, що понад 5 млн домогосподарств можуть залишитися без газу після Нового року.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила