Дональд Трамп заробив за минулий рік 460 млн. доларів

Поділитися:

За підсумками 2019 року президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заробив не менше 446 мільйонів доларів. При цьому варто врахувати, що лише гольф-клуб (Флорида) приніс главі держави 77,2 мільйонів прибутку.

У публікації видання The Wall Street Journal, сказано що фінансовий звіт про доходи Трампа презентувало Управління з питань етики при уряді США.

Крім гольф-клубу, непогані гроші (40,5 мільйона доларів) принесла президенту готель у Вашингтоні. Курорт Мар-а-Лаго (Флорида) допоміг поповнити рахунок Трампа на 21,4 мільйона доларів.

У американського лідера є ще один гольф-клуб. Він знаходиться в Нью-Джерсі і “приніс прибуток” Трампу 21,4 мільйона доларів.

Відзначимо, що у Трампа є й інші джерела доходів. Наприклад роялті від книги “Мистецтво укладати угоди”. Книги допомагає заробляти президенту до 100 тисяч доларів щороку, а от пенсія Трампа від Американської гільдії кіноакторів становить 90 тисяч доларів на рік.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки 51 відсоток громадян хочуть бачити своїм президентом Джо Байдена (кандидата від Демократичної партії), і всього 40 відсотків американців бачать Дональда Трампа в ролі глави держави.

Як повідомлялося раніше, глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп не сприймає французького президента Еммануеля Макрона як рівного собі політичного колеги.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу