Камера iPhone 12: що змінилося?

Поділитися:

Виробник Apple завжди був популярний завдяки своїй камері. А останні розробки з трикомпонентним модулем тільки поліпшили попередні результати. На iPhone часто знімають повнометражні фільми, серед них «Дев’ять поїздок», «Не в собі» та інші. Ви можете купити iPhone 12 за посиланням якщо для вас важливі якість зображення і багатофункціональність зйомки в повсякденному житті.

Будова і опис

У звичайній моделі iPhone 12 використовується модуль з двома камерами, в Pro-версії – з трьома. Блок злегка виступає над основним корпусом, зрівняти рівень можна за допомогою фірмового чохла. А за рахунок MagSafe – магніту на задній кришці – прилягати захисний шар буде добре.

Обидві задні камери мають 12 Мп. Діафрагма відрізняється: f / 1.6 і f / 2.4. Завдяки різниці в характеристиках і можливостях можна домогтися дійсно хорошої якості. Фронтальна камера залишилася з попередніми параметрами: 12 Мп і f / 2.2.

Функції: що забезпечує роботу?

Додана стабілізація знімка і відео – так, навіть при тремтячих руках з’являється шанс на чітке зображення. Додаткові можливості:

  • цифровий зум до 5х;
  • Focus Pixels на всій матриці;
  • покращений нічний режим – мінімум мерехтінь і шумів;
  • «таймлапс» для фотографії і відеозйомки;
  • технологія Deep Fusion;
  • Smart HDR 3 для розпізнавання.

Так, камера на iPhone 12 володіє повноцінними властивостями для створення якісного фото. Можна задіяти можливості True Tone, щоб створити правильну корекцію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу