Кілька сіл на Полтавщині залишилися без світла через рейдерів

Поділитися:

Гучний скандал в Полтавській області. Відразу кілька сіл в Кременчуцькому районі залишилися без електрики. Тому гірські комбінати Ferrexpo, які належать українському олігархові Костянтину Жеваго, намагаються захопити територію. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Відомо, що напередодні працівники комбінатів обрізали високовольтні лінії електропередач. А місця аварії заблокували вантажівками. Водії кажуть – що виконують накази керівництва. А невідомі чоловіки в формі охороняють територію і стверджують, що дорога між селами – це їхня приватна власність.

Тим часом Кременчуцькі місцева влада не поспішає допомогти населенню з відновленням електропостачання. Там стверджують, що це не їх обов’язки – втручатися в роботу обленерго. І відмовляються проводити позачергову сесію.

Нагадаємо, що майже 292 мільйонів гривень сплатить Фонд гарантування вкладів – гірничо-збагачувальний комбінат Костянтина Жеваго за борги збанкрутілого банку «Фінанси і кредит».

Раніше повідомлялося, що СБУ передала до суду справу про розкрадання коштів під час капітального ремонту аеропорту «Полтава». Йдеться про генпідрядника і місцевих чиновників, які організували корупційну схему – вони уклали договір на проведення капітального ремонту декількох об’єктів. У тому числі будівлі «Аеропорту-Полтава».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу