Під час спецоперації в Бразилії загинуло 25 осіб

Поділитися:

6 травня поліція Ріо-де-Жанейро вирішила провести рейд проти банди наркоторговців, але спецоперація вийшла з-під контролю.

Відомо, що поліція наважилася на рейд в трущобах, в яких вкрай складно протидіяти наркоторговцям, через те, що злочинці вербують в свою банду дітей і підлітків. Дана банда діяла в фавелі Жакарезінью, де крім наркотиків промишляла грабежами, вбивствами і викраденнями людей.

Слід зазначити, що дана спецоперація спровокувала перестрілку. В результаті загинули 25 осіб: один співробітник поліції і 24 підозрюваних. Однак, на цьому сутичка поліцейських і бандитів не закінчилася. Бій з бандою перемістився на станцію метро «Тріажен», в результаті поранення отримали двоє пасажирів поїзда. Ще один місцевий житель отримав кулю в ногу, коли перебував у своєму будинку. Крім того, поранення отримали двоє поліцейських.

Нагадаємо, що президент Бразилії Жаір Болсонару пригрозив Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) виходом з її складу. Заява Президента Бразилії прозвучало після того, як представник ВООЗ Маргарет Харріс попередила проти зайвого поспіху у скасуванні викликаних пандемією нового коронавируса обмежень.

Раніше повідомлялося, що згідно з інформацією, опублікованою Офісом президента, Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради невідкладний законопроект про введення кримінальної відповідальності за контрабанду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу