Під Одесою завершили ремонт Хаджибейського моста

Поділитися:

Прес-служба “Укравтодору” повідомила про те, що ремонт Хаджибейського моста в Одесі вже завершено і рух по ньому відкрито. Відомо, що на сьогодні оновлений міст має 6 смуг руху, замість чотирьох, з якими він був спочатку побудований.

Так, середньодобова інтенсивність руху по мосту становить 35 тисяч автомобілів, але вдосконалена переправа може витримати потік до 60 тисяч машин на добу.

Слід зазначити, що на мосту планують також створити майданчик Weigh-in-Motion, його монтаж прогнозують почати вже в травні.

Зараз на мосту облаштовані тротуари уздовж правого та лівого боків, також встановлено металеву бар’єрну огорожу по сторонах і на розподільчій смузі. Крім того, на підходах до мосту змонтована збірна залізобетонна огорожа типу “Нью-Джерсі”.

Нагадаємо, що Одеська область з півночі 25 квітня вийде з «червоної» зони епідемічної небезпеки, пов’язаної з коронавірусом, згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України ратифікувала документ. Йдеться про фінансову угоду, де одна сторона – Україна, а друга – Європейський інвестиційний банк (ЄІБ). Назва документа – «Європейські дороги України III (Проект “Розиток транс’європейської транспортної мережі») ». «За» проголосували 288 нардепів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу