Українцям підказали, як піти від «Нафтогазу»

Поділитися:

Українці почали цікавитися, як перейти від “Нафтогазу” до попередньої газопостачальної компанії.

Відомо, що для повернення до попереднього газопостачальника необхідно прийти в центр обслуговування і написати заяву про перехід, маючи при собі паспорт та ідентифікаційний код.

Слід зазначити, що з газовою реформою в Україні з’явилася нова структура, основною функцією якої є забезпечення споживачів газом, коли цього не зміг зробити постачальник. Вона називається “постачальник останньої надії”.

У найближчі три роки цю функцію в країні буде виконувати компанія “Нафтогаз України”. Перехід до “постачальнику останньої надії” здійснюється автоматично. Споживачеві не відключають газ навіть тимчасово.

Нагадаємо, що до кінця опалювального сезону НАК «Нафтогаз України» готовий забезпечити всіх побутових споживачів газом за запропонованою Кабміном регульованої ціною 6,99 грн за кубометр. При цьому НАК хоче зробити це через власне дочірнє підприємство – ТОВ «Газопостачальна компанія« Нафтогаз України ».

Раніше повідомлялося, що за підсумками січня 2021 року українська компанія НАК «Нафтогаз» України направила до державного бюджету країни близько 7 млрд гривень податків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу